Beogradski maraton 2018
mar
28
2019

Beogradski maraton 2018

Kategorije: Sportske manifestacije Tagovi: , ,

Pozitivna energija, atmosfera i uzbuđenje na samom startu me je oduševilo. I sam sam bio učesnik na više trka u Evropi, za ovih nekoliko godina koliko i sam trčim kako kroz fotografiju tako i zapravo, i mogu vam reći da i mi imamo čime da se ponosimo!

31. Beogradski maraton 2018 se ne može opisati rečima, već se mora doživeti.
Trka je okupila 5737 učesnika (maraton+polumaraton+štafeta).
Topao dan, dobra muzika na samom startu, atmosfera velegrada i ogromnog broja ljudi su pravi izazov i svakako najlepše iskušenje za svakog maratonca i polumaratonca koji dolazi u Beograd na ovu trku.
Sve vreme sam gledao ljude sa osmehom na licu. Ova trka je zaista dobar pokazatelj naše sportske kulture u svim generacijama.

Deo samog dešavanja možete videti u sledećim fotografijama.

maraton trka trcanjemaraton trka trcanjemaraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanje maraton trka trcanjemaraton trka trcanjemaraton trka trcanje maraton trka trcanjemaraton trka trcanjemaratonmaraton trka trcanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *